Tuesday, April 3, 2012

Стилът на Андреа – модни идеи в бяло

Виж поп фолк певицата Андреа в различни облекла в бяло и избери своята зашеметяваща визия, вдъхновена от звездата и със съветите на Andrea-Daily
Винаги стилна, Андреа не веднъж е изумявала всички с високия клас на обличане.
Екстравагантните тоалети са запазена нейна марка, но често можем да я видим и в семпли сетове, решени в много актуалния бял цвят.
Разбира се, в зависимост от случая – кройка, материя, аксесоари и прически винаги се менят, което прави белият цвят истински хамелеон в модния свят.
Как да избираме белите дрехи спрямо повода, виж от Андреа и снимките, които екипът на Andrea-Daily специално подбрахме за теб:
Последни появи
бяла рокляНа последните си медийни участия по раздаване на различни музикални награди, поп фолк певицата заложи на белия цвят. Първо звездата се появи с уникална рокля с щраусови пера на наградите на телевизия Планета, после заложи на ултра гореща рокличка за наградите на сп. „Нов Фолк“, а накрая облече стилна рокля в ангелски цвят за наградите на радио „Романтика“.

Как носи още бялото Андреа? Вдъхнови се от нейните визии и предложенията на Andrea-Daily:
Леки материи за лятото
бяла рокляЛеките материи са чудесни при рокли на няколко нива и по-разкроени, ако са в бяло. Воали, къдрички, дантелки и орнаменти от камъчета разнообразяват белия плат. Задължителен грим тук е опушеният, който да акцентира върху очите на Андреа, а и на всички руси дами, които обожават белия цвят в дрехите си.

Строга елегантност по официални събития
бяла ризаСтилът и класата в белите одежди лъха от падащите тежко материи и допълнителните елементи. V-образното деколте по перфектен начин разкрива красивия бюст на изпълнителката, а дребните детайли – воали, черни панделки и яки от естествена кожа с дълъг пухкав косъм могат да превърнат и най-обикновената бяла риза в прекрасен строго официален тоалет.

Удобни блузи в ежедневието
бели дрехиДалеч от сцената Андреа отново залага често на белите дрехи за разходки в парка с кучето или туристически обиколки в чужбина. В тези визии обаче стилът е по-неглижиран и удобен. Ултра тесните и прилепнали рокли са заменени с леко широки потници с презрамки, с гол гръб или декоративни копчета, а щампите са комбинирани с дънково долнище.

No comments:

Post a Comment