Sunday, April 29, 2012

Андреа: Новите ми проекти ще са факт през лятото



Почитателите на попфолк жанра ще трябва да почакат още малко, за да се насладят на новите проекти на Андреа. Фолк звездата на "Пайнер" каза в интервю за Signal.bg, че умишлено ги е позабавила.
"Подготвям много, много проекти, които ще пусна. След целия проект "Лоша" - клип, албум, промоция, нарочно съм задържала нещата. Доста работя, по няколко проекта едновременно, и нарочно не издавам нищо, защото на един изпълнител много лесно може да му се осуети плана" сподели изпълнителката.
По повод на различните предположения около бъдещите парчета и евентуални колаборации, Андреа заяви пред Signal.bg: "Може да излизат различни клюки, но всичко ще разберете през лятото, тогава всичко ще стане факт. Искаше ми се да изненадам феновете малко по-рано, но нека всичко да бъде перфектно, защото само това заслужава моята публика".
Относно финализирането на проектите си тя обясни: "Надявам се до края на май всичко да е готово и вече да преценим с моя екип кое да представим на публиката първо".

Запитана защо се е отказала от Sahara с румънския хитмейкър Кости Йонита, Андреа отговори лаконично: "Прецених, че вече е нужно да представям само себе си пред хората. Така се случиха нещата при нас с Кости".

No comments:

Post a Comment