Saturday, April 14, 2012

Азис и Андреа заснеха клип на Елените

Василка започна да рекламира новото си парче с русата фолк фурия Андреа.
Типично в свой стил, Азо заяви, че е изпреварил събитията и много отдавна знаел, че Андреа ще стане успешна изпълнителка.
„Тези, които са по-зрели, помнят, че преди години аз бях страхотно впечатлен от Андреа. Знаех, че това момиче рано или късно ще стане звезда.“, заявил Васко пред сп. „Нов фолк“.
Андреа заряза дуетната си половинка Кости и международния им проект „Sahara“. Тя заяви, че усетила известно изчерпване и решила да промени посоката на кариерата си. Певицата бе решила да се отдаде на солова кариера, но проявила нюх и решила, че един дует с Азис ще й осигури добри постъпления през летния сезон.
Композиторът Кости започна да търси нова дуетна половинка и най-вероятно отново ще се спре на българка, мълвят хора от фолк бранша, пишат от kliuki.bg
В момента най-големият му конкурент е македонецът Оцко. Именно към него се обърнали Андреа и Азис, щом решили да правят обща песен.
„Успяхме във времето да запазим страхотно добри отношения и дуетът ни, вярвайте ми, е нещо, което е подготвяно с години – години наред сме знаели, че ще се случи нещо подобно. И ще е с много готино звучене…И…Само Андреа!“, развълнувано обяснява Азо пред изданието.
Новото им видео е заснето на морето, а за визията двете фолк диви се доверили на пловдивски гримьор.

No comments:

Post a Comment