Thursday, April 5, 2012

Андреа: Борето е много добро момче

Сред многото призове, които Андреа получи за успехите си през изминалата година, песента "Едно" определено ѝ донесе доста позитиви, макар и да се появи в края на 2011-та.
Феновете останаха впечатлени от дуета ѝ с Борис Дали и сингълът им светкавично се нареди сред фолк хитовете, пише signal.bg. Няколко месеца по-късно освен, че не излиза от чартовете и DJ-ските сетове, парчето спечели и музикални отличия.
Дуетната песен на Андреа и Борис Дали първо заслужи признанието на зрителите на телевизия "Планета", а след това стана и "Дуетна кавърверсия на годината" на наградите "Нов фолк".
Малко преди да получи втория приз за парчето "Едно", изпълнителката сподели пред Signal.bg: "Много се радвам, че "Дуетът на годината" дойде при нас с Борис Дали, защото това в момента е най-любимата ми песен и наистина по моите участия много я харесват".
Андреа няма нищо против следващо творческо сътрудничество с Борис Дали и дори подчертава:
"Напълно възможно е, но за лятото сега ще заложа на самостоятелно парче, може би по-нататък, защото Борето е много добро момче, с него много добре си паснахме и се разбрахме".

No comments:

Post a Comment